Minnekrise og minnebilder

Minnekrise og minnebilder - Ragnhild Evang Reinton | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragnhild Evang Reinton
DIMENSJON
12,46 MB
FILNAVN
Minnekrise og minnebilder.pdf
ISBN
1817508409739

BESKRIVELSE

I kjølvannet av Marcel Prousts monumentalverk På sporet av den tapte tid, og for en generasjon som ifølge Walter Benjamin må være en av de mest prøvede i historien, har det vært skrevet utrolig mange verk om erindring. Litteraturens bidrag til temaet er blant annet at den ser erindringen fra innsiden, fra erfaringens og den subjektive sidens ståsted, der den enkeltes følelser og tanker utspiller seg, og der mellommenneskelig utveksling er en viktig faktor. Slik kan den vise hvordan historiske hendelser slår inn i livsverden og hvordan den subjektive erindringen er innvevd i kollektive minne.kulturer. Så det er mange grunner til å skrive en bok om litteratur og erindring... Ragnhild Evang Reinton er professor i allmenn litteraturvitenskap ved Universitetet i Oslo.

Minnekrise og minnebilder. Litterære erindringer fra det 20.

På sporet av Marcel Proust.En litterær studie (1993), Marguerite Duras og lidenskapens språk (2005) og Minnekrise og minnebilder.Litterære erindringer fra det 20. århundret (2015). Ønsker du å laste ned en I tegnets tid-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken I tegnets tid og andre bøker av forfatteren Roland Barthes. Minnekrise og minnebilder, litterære eri...

RELATERTE BØKER