Skatterett for økonomistudenter; oppgavesamling

Skatterett for økonomistudenter; oppgavesamling - Anders Berg Olsen, Anne Marit Vigdal | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Berg Olsen, Anne Marit Vigdal
DIMENSJON
6,77 MB
FILNAVN
Skatterett for økonomistudenter; oppgavesamling.pdf
ISBN
4843539743351

BESKRIVELSE

Bli god i skatterett løs oppgaver! Oppgavesamlingen følger kapitlene i Skatterett for økonomistudenter og har tre typer oppgaver: - Kontrollspørsmål - Praktiske oppgaver - Oppgaver for diskusjon og refleksjon Gjeldende skatteregler kan brukes ved løsning av oppgavene. Årstallene (angitt som 20X1, 20X2, 20X3 osv.) viser hendelsers rekkefølge. Kontrollspørsmålene finner du svar på ved å lese læreboka og slå opp i aktuelle lov- og forskriftsbestemmelser. Løsningsforslag til de praktiske oppgavene finnes på bokas websider, www.fagbokforlaget.no/skatterett. Oppgavene for diskusjon og refleksjon vil bidra til god generell fagkunnskap og til å se skatteretten i et større samfunnsmessig perspektiv. Anders Berg Olsen er jurist, statsautorisert revisor og universitetslektor ved NTNU, Handelshøyskolen i Trondheim. Anne Marit Vigdal er jurist og universitetslektor ved Nord Universitetet.

Skatterett for økonomistudenter - oppgavesamling Kjøp nå! Skatterett for økonomistudenter - oppgavesamling Med mindre annet er opplyst, er det anvendt regler, satser og beløpsgrenser for inntektsåret 2018. Stortingets skattevedtak er forkortet til SSV.

Stortingets skattevedtak er forkortet til SSV. Oppgave 13-1 Skattepliktig formue fastsettes i utgangspunktet til omsetningsverdien ved årsskiftet av skattyterens Oppgavesamling i skatterett.

RELATERTE BØKER