Soloppgang

Soloppgang - Veronica Kristoffersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Veronica Kristoffersen
DIMENSJON
11,72 MB
FILNAVN
Soloppgang.pdf
ISBN
4604005627085

BESKRIVELSE

Diktsamlingen skildrer forfatterens «bli-frisk-prosess» gjennom oppturer og nedturer, og hvordan hun klarte å løsrive seg fra angst, frykt og isolasjon. Diktene søker å vise at det faktisk finnes et lys i tunnelen, det handler bare om å finne seg selv. Soloppgang er en fortsettelse av debutboken, Jeg er fremdeles her (2015). Veronica Kristoffersen (f. 1971) er kommer fra Østlandet. Hun jobber som sykepleier innen eldreomsorgen, og har bred erfaring og kunnskap innen omsorg og pleie. Hun har tre barn.

soloppgang synonymer, soloppgang antonymer. Informasjon om soloppgang i gratis engelsk online ordbok og leksikon.

Enstavelsesord med mange bokstaver; Gender-neutral words; Annet. Context menu commands in Windows; Farger for makeup; Fotografi til maleri; JavaScript Mastermind-løser; Måneskinns­sonaten Soloppgang 03:59; Månen står ikke opp.

RELATERTE BØKER