Sthlm delete

Sthlm delete - Jens Lapidus | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Lapidus
DIMENSJON
12,65 MB
FILNAVN
Sthlm delete.pdf
ISBN
4857675662584

BESKRIVELSE

Eksplosiv actionkrim fra Jens Lapidus!Bli med på en mørk ferd i Stockholms underverden og møt Jens Lapidus' umake etterforskningspar Emelie og Teddy.Hun: Nyutdannet advokat med jobb i prestisjefylt advokatbyrå. Han: Fengselsfuglen som prøver å leve på riktig side av loven.En mann blir funnet brutalt drept, og den mistenkte gjerningsmannen blir funnet hardt skadd i nærheten av åstedet. Saken viser seg å ha koblinger til en kidnappingssak som Teddy har sonet en lengre straff for. Når gjerningsmannen ber om å få Emelie som forsvarer, tilspisser seg situasjonen ytterligere for de to. Ingenting er som det først virker, og før de vet ordet av det har de rotet seg inn i en sak som har koblinger til jugoslavisk mafia så vel som Stockholms finanselite. Det er umulig å la være å bla videre, denne boken legger du ikke fra deg!

En ung mann blir funnet hardt skadd i nærheten av åstedet, og han blir ... Kjøp Sthlm delete fra Bokklubber Eksplosiv actionkrim fra Jens Lapidus! Bli med på en mørk ferd i Stockholms underverden og møt Jens Lapidus' umake etterforskningspar Emelie og Teddy. Hun: Nyutdannet advokat med jobb i prestisjefylt advokatbyrå. Kjøp Sthlm delete fra Bokklubber Eksplosiv actionkrim fra Jens Lapidus - STHLM Delete.

Hun: Nyutdannet advokat med jobb i prestisjefylt advokatbyrå. STHLM DELETE handlar om människor som försöker utplåna sin bakgrund, som gör vad som helst för att ömsa skinn när de satt allt på spel. Den berättar om en värld som raderar chanserna för vissa och ger andra enorma fördelar.

RELATERTE BØKER