Stjernejeger

Stjernejeger - Jon Larsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Larsen
DIMENSJON
8,54 MB
FILNAVN
Stjernejeger.pdf
ISBN
7015998434339

BESKRIVELSE

Stjernejeger er en spektakulær fortelling om en jazzmusiker, og jakten på de eldste partiklene i solsystemet. Vi er med gatelangs, på takene, i møte med rasende forskere - oppturer og nedturer frem til det usannsynlige skjer."Jon Larsen har åpnet en ny dør tilbake til solsystemets begynnelse" -Michael E. Zolensky, NASAVerdensrommet er et støvete sted. Mellom stjerner, planeter, kometer og meteoritter er det fullt av kosmisk støv - mikrometeoritter. Hver dag faller hundre tonn av det ned på jorden. Men det finnes lite kunnskap om disse småsteinene fra tidenes morgen. Til tross for utallige forsøk har ingen klart å finne dem. Hvor blir det av de utenomjordiske partiklene? Dette spørsmålet har forskere stilt i over hundre år. Inntil Jon Larsen fant brikkene som manglet i puslespillet. Og løste mysteriet. En sommerdag for ti år siden fant han et lite, skinnende sandkorn på sitt nyvaskede hagebord. Hvor kom det fra? Dette var starten på en rekke hendelser som førte Larsen stadig videre i jakten på stjernestøvet. En hel forskerverden var enig om at det ikke var mulig, men etter syv års leting i veistøvet skjedde det noe uventet. En oppdagelse som talte NASA midt imot. Som stilte spørsmålstegn ved hvor vannet på jorden har kommet fra. Og til syvende og sist hvordan livet har oppstått. I dag har Larsen alle verdensledende eksperter med seg, inklusiv stjerneforskerne i NASA. Oppdagelsen ble av Discover Magazine kåret til en av de viktigste i 2017. Forfatteren Jon Larsen (f. 1959) er amatørgeolog, billedkunstner, plateprodusent og komponist. Kanskje mest kjent som gitarist i Hot Club de Norvège. Han forsker på stjernestøv ved Universitetet i Oslo (UiO).

Vi er med gatelangs, på takene, i møte med rasende forskere - oppturer og nedturer frem til det usannsynlige skjer. Jon Larsen (født 7. januar 1959 på Jar i Bærum) og er en norsk jazzmusiker (), komponist, plateprodusent og maler, kjent som kapellmester i String Swing-bandet Hot Club de Norvège (1979-), samt som grunnlegger av Djangofestivalen i Oslo (1980-), Hot Club Records (1982-), Norsk Musikkdistribusjon (1985-1995), Musikkoperatørene (1995-), Symfonisk Django (2005-), Zonic ... Litteratur event in Slemmestad, Buskerud, Norge by Trilobox - Slemmestad geologisenter and 2 others on torsdag, mars 7 2019 Stjernejeger Wyclef rir igjen.

Han cruiser alltid rundt etter nye talenter han kan løfte til stjernehimmelen. Nå tror Wyclef Jean at han har funnet en i Norge. Jon Larsen: JAKTEN PÅ STJERNESTØVET.

RELATERTE BØKER