Driftsregnskap og budsjettering

Driftsregnskap og budsjettering - Bjørn Solheim, Trond Winther | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Solheim, Trond Winther
DIMENSJON
11,93 MB
FILNAVN
Driftsregnskap og budsjettering.pdf
ISBN
5591546685600

BESKRIVELSE

Denne boken er skrevet for emnet driftsregnskap og budsjettering i det treårige bachelorstudiet i økonomi og administrasjon. I denne andreutgaven er boka betydelig revidert både tekstmessig og i oppgavedelen. Gjennomgangen av teori illustreres ved en rekke eksempler og mange øvingsoppgaver. En stor del av oppgavene har komplette løsningsforslag bak i boken. Det er lagt vekt på at studentene gjennom eksemplene i boken kan relatere fagstoffet til praktiske situasjoner. I denne nye utgaven er spesielt kapitlene om normalkost (kapittel 4) og standardkost (kapittel 5) endret med tanke på en mer trinnvis tilnærming til fagstoffet. Disse kapitlene er nyskrevet, og oppgavene er tilpasset det nye stoffet. Nye trender innen budsjettering blir presentert i kapittel 8. For øvrig er det lagt mer vekt på bruk av figurer og illustrasjoner i flere kapitler. Hensikten er å forbedre forståelsen for fagstoffet.

opplag av boken til nedlasting (Word) 3. Kjell Gunnar Hoff og Morten Helbæk med bidrag av Trond Bjørnenak.

Kjøp boken Økonomistyring 2; driftsregnskap og budsjettering av Kjell Gunnar Hoff, Morten Helbæk (ISBN 9788215025568) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER