I Hennes Majestets tjeneste

I Hennes Majestets tjeneste - Jan Guillou | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Guillou
DIMENSJON
5,29 MB
FILNAVN
I Hennes Majestets tjeneste.pdf
ISBN
1583350050218

BESKRIVELSE

Scotland Yard avskriver flere dødsfall som selvmord. Men Carl Hamilton ser at det finnes vage likhetstrekk ved de seks ofrense situasjoner. Britisk etterretningstjeneste tvinges til å åpne etterforskningen, men bare Hamilton kan bryte jernringen som omgir topphemmelighetene ingen ønsker å få belyst. Saken fører ham til Russland, til et endelig oppgjør med den gamle kontakten Jurij Tjivartsjev, og senere til et møte med Yassir Arafat. Niende bok om Carl Hamilton, også kjent som Coq Rouge.

September 2015. Stilfull retroaction i The Man From U.N.C.L.E.

Med rett til å ta liv. Det var eskapisme av ypperste merke, og Bond var den perfekte helten i en ... Kjøp I Hennes Majestets tjeneste fra Norske serier Den svenske etterretningstjenestens operative avdeling, under ledelse av Hamilton, får vise hva den er god for i et par oppdrag som leder til ytterst hemmelig og farlig aktivitet på så vel britisk som saudiarabisk og sibirsk område. Kjøp I Hennes Majestets tjeneste fra Norske serier Scotland Yard avskriver flere dødsfall som selvmord.

RELATERTE BØKER