Kattenapperen

Kattenapperen - Endre Lund Eriksen, Gisle Normann Melhus | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Endre Lund Eriksen, Gisle Normann Melhus
DIMENSJON
12,8 MB
FILNAVN
Kattenapperen.pdf
ISBN
9226216795458

BESKRIVELSE

Nora elsker dyr og er kjempeglad for at hun har fått bli aspirant i Dyrenes Detektivbyrå. Sammen med den pensjonerte mesterdetektiven Carl Berner og den hyperaktive minken Mirja er hun klar for å etterforske alt av dyresaker i den lille byen Nordlund. Men en dag forsvinner kattungen til en jente i klassen. Og Nora blir selv mistenkt! Hvalrossen Carl Berner virker mest opptatt av å knaske tørrfisk, mens Mirja vil arrestere alle.Kan virkelig Nora og vennene i Dyrenes Detektivbyrå klare å løse mysteriet med kattenapperen?Kattenapperen er første bok i en rikt illustrert detektivserie, perfekt for barn fra 6 år og oppover.

ISBN: 978-82-02-61049-4 Og Nora blir selv mistenkt! Hvalrossen Carl Berner virker mest opptatt av å knaske tørrfisk, mens Mirja vil arrestere alle. Kan virkelig Nora og vennene i Dyrenes Detektivbyrå klare å løse mysteriet med kattenapperen?Kattenapperen er første bok i en rikt illustrert detektivserie, perfekt for barn fra 6 år og oppover.

Carl Berner er mest opptatt av å spise tørrfisk, og Mirja vil helst arrestere alle. Nå må Nora og vennene hennes i detektivbyråaet løse saken og finne den ekte kattenapperen.

RELATERTE BØKER