Mitt liv som rotte

Mitt liv som rotte - Joyce Carol Oates | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joyce Carol Oates
DIMENSJON
4,6 MB
FILNAVN
Mitt liv som rotte.pdf
ISBN
9822492965329

BESKRIVELSE

Hva veier tyngst: Å være lojal mot familien eller å gjøre det som er moralsk riktig? I "Mitt liv som rotte" følger vi Violet Rue Kerrigan, en ung kvinne som ser tilbake på et liv i eksil fra familien. Da hun i en alder av tolv oppdager at brødrene har begått en alvorlig forbrytelse, dras hun mellom sin rettferdighetssans og lojaliteten mot familien. Avgjørelsen hun tar, forandrer livet hennes for alltid. Gjennom en serie hendelser betrakter Violet omstendighetene som gjør at hun går fra å være det høyt elskede yngste barnet i ungeflokken på sju, til å bli tysteren og "rotta" som angir sine egne brødre og sørger for at de blir arrestert og dømt. Oates' nye roman tar for seg temaer som rasisme, kvinne hat, familie, lojalitet, seksualitet og identitet. Violets fortvilte kamp for å bryte familieforbannelsen og finne sin egen identitet på utsiden av familien, skildres med melankoli og kraft.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris I "Mitt liv som rotte" følger vi Violet Rue Kerrigan, en ung kvinne som ser tilbake på et liv i eksil fra familien. Da hun i en alder av tolv oppdager at brødrene har begått en alvorlig forbrytelse, dras hun mellom sin rettferdighetssans og lojaliteten mot familien. «Mitt liv som rotte er Oates på sitt beste - en mektig, kompromissløs fortelling som utforsker rasisme, kvinnehat og nyere amerikansk historie.» The Times «Oates' roman tar for seg temaer som rase, lojalitet, kvinnehat og klasseforskjeller med stor presisjon, samtidig som den forteller en rørende historie formidlet av en sympatisk forteller. I Mitt liv som rotte følger vi Violet Rue Kerrigan, en ung kvinne som er tilbake på et liv i eksil fra familien.

Violet Rue er yngstemann blant de syv Kerrigan-barna og hun forguder storebrødrene sine. Hun vet også at familien beskytter sine egne.

RELATERTE BØKER