På vei

På vei - Ketil Solvik-Olsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ketil Solvik-Olsen
DIMENSJON
7,56 MB
FILNAVN
På vei.pdf
ISBN
5064240446713

BESKRIVELSE

I august 2018 gikk Ketil Solvik-Olsen av etter fem år som samferdselsminister for å holde et løfte. Det tok han og familien til USA, hvor kona hadde fått jobb som barnelege ved et stort sykehus i Alabama. Fra sitt amerikanske utsiktspunkt har han fulgt med på både norsk og amerikansk politikk. I denne boken reflekterer han over hendelser i nåtid og fortid. Han ser tilbake på oppveksten på Bryne, utdannelsen i USA og hva som har formet ham som menneske og politiker. Han skildrer aktive år på Stortinget og i Samferdselsdepartementet, oppsummerer erfaringer og lærdom. Ikke minst, han har klare meninger om hva som må gjøres dersom Fremskrittspartiet og Solberg-regjeringen skal komme på offensiven igjen fram mot stortingsvalget i 2021. Da han gikk av sa han .på gjensyn". Boken vil gi en ide om hvor han er på vei.

Lærerlisensen til På vei Lærerressurs gir tilgang til omfattende digitale ressurser: - Bildesamlinger fra tekstboka og arbeidsboka Trykk på lenken under for å registrere deg og få mer informasjon om hvordan du får tilgang til På vei - Lyd 2012. Gå til cdu.no for mer info.

Bestill bøker og lisenser her. På cdu.no får du oversikt over alle produkter fra Cappelen Damm.

RELATERTE BØKER