Politirett i et nøtteskall

Politirett i et nøtteskall - Steinar Fredriksen, Tor-Geir Myhrer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steinar Fredriksen, Tor-Geir Myhrer
DIMENSJON
9,8 MB
FILNAVN
Politirett i et nøtteskall.pdf
ISBN
7103051946104

BESKRIVELSE

Boken gir en innføring i norsk politirett. Politirett i et nøtteskall.har hovedvekt på inngrepshjemlene i politiloven kapittel II og reglene om politiets adgang til å bruke fysisk makt ved håndhevingen av disse hjemlene. Grunnprinsippene for utøvelse av politimyndighet i politiloven § 6 står også sentralt. I tillegg behandles spørsmål knyttet til bl.a. politiets oppgaver og organisasjon, og spørsmål angående plikter og rettigheter i polititjenesten. Endelig gir boken en oversikt over sentrale regler vedrørende politiets behandling av personopplysninger.

ISBN 9788205488069, 2016, Tor-Geir Myhrer, Steinar Fredriksen . Fra 340,-Kjøp Selg.

Den ble nok for sær, også for Oscar-akademiet. Likevel tviler jeg ikke på at filmen vil få sin menighet som elsker den, og den har beviselig flere kvaliteter, blant annet sterke skuespillere. - Dette er Norge i et nøtteskall - Det er forkastelig at vanlige lovlydige borgere som hjelper politiet, blir bøtelagt, sier Solveig Horne (Frp).

RELATERTE BØKER