Psykologisk debriefing

Psykologisk debriefing - Atle Dyregrov | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Atle Dyregrov
DIMENSJON
8,44 MB
FILNAVN
Psykologisk debriefing.pdf
ISBN
1196518809528

BESKRIVELSE

Bruk av psykologisk debriefing som metode er blitt meget utbredt i senere år. Metoden har også blitt sterkt kritisert, delvis på grunn av manglende kunnskap om hvordan den kan brukes. Denne boken gir en grundig innføring i hvordan en kan lede slike debriefingsgrupper i forbindelse med alvorlige krisehendelser som tap av en arbeidskollega, ran på arbeidsplassen, dødsulykker og alvorlige nestenulykker. Den beskriver rammene rundt slike møter og en hensiktsmessig struktur for å gjennomføre dem. Det viktigste fokuset i Psykologisk debriefing er likevel beskrivelsen av hvordan lederne av slike møter kan utvikle, fremme og styre gruppeprosessen på en måte som sikrer at møtene kan være til hjelp for deltakerne Atle Dyregrov er dr.philos. og har skrevet en rekke fagbøker som er oversatt til mange språk. Dyregrov er spesialist i klinisk psykologi og er leder for Senter for Krisepsykologi i Bergen, der han har arbeidet lenge med mennesker som opplever kriser, katastrofer, tap og traumer.

Det er ikkje ei behandling av djupare ting. Ein går inn i hendinga, og hjelper folk til å få grep om situasjonen, seier Moen. Psykologisk debriefing hvordan lede gruppeprosesser etter kritiske hendelser.

85). I industribransjen, der traumatiske hendelser gjerne ikke er en utpreget del av hverdagen, brukes debriefing for å gi en materiell gevinst.

RELATERTE BØKER