Religion, verdier og danning

Religion, verdier og danning - Sturla Sagberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sturla Sagberg
DIMENSJON
12,93 MB
FILNAVN
Religion, verdier og danning.pdf
ISBN
4443371032133

BESKRIVELSE

Denne boken handler om måter å snakke om religion, verdier og danning på i pedagogisk virksomhet. Den tar for seg de store spørsmålene i livet: om mening, om godt og ondt, om hvem vi ønsker å være, og hva det er å være et menneske. Boken drøfter hvordan religion kan være både kultur og tro, hvordan verdisystemene endres, og hvilke vilkår et sekularisert samfunn gir for barns danning. Boken retter seg primært mot voksne som møter barn i barnehage og tidlig skolealder, men er relevant for alle som er opptatt av barns danning i et samfunn med økende mangfold kulturelt, moralsk og religiøst. Sturla Sagberg er professor i religion, livssyn og etikk ved Dronning Mauds Minne Høgskole for førskolelærerutdanning.

Den tar for seg de store spørsmålene i livet: om mening,.. Religion, verdier og danning: barns møte med de store spørsmål i livet Av Sturla Sagberg Forlag Fagbokforl. ISBN 9788245010985 Utgitt 2011, Myk perm Religion, verdier og danning: barns møte med de store spørsmål i livet .

Denne boken handler om måter å snakke om religion, verdier og danning på i pedagogisk virksomhet. Den tar for seg de store spørsmålene i livet: om mening, om godt og ondt, om hvem vi ... Kjøp 'Religion, verdier og danning, barns møte med de store spørsmål i livet' av Sturla Sagberg fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER