Tølt

Tølt - Gunnar Örn Isleifsson, Daniela Bolze | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Örn Isleifsson, Daniela Bolze
DIMENSJON
3,61 MB
FILNAVN
Tølt.pdf
ISBN
6855463221171

BESKRIVELSE

Islandshesten blir stadig mer populær. En av grunnene til dette er gangartsanleggene til den svært behagelige tølten. Denne fjerde gangarten er genetisk forankret i mange islandshester. Likevel het det lenge at tølten ikke fungerte alene, og at den til en hver tid kunne ris uten videre kunnskaper. I denne boken avmystifiserer Gunnar Örn Isleifsson denne gangarten. Gunnar Örn Isleifsson har arbeidet i Tyskland siden 1979 som en meget framgangsrik islandshesttrener, blant annet for det tyske islandshestforbundet. Han har veterinærutdanning, og fagbrev som hovslager. Daniele Bolze er en kjent hestejournalist. Rikke Tollefsen har vært fagkonsulent for den norske utgaven.

Disse såkalte 5-gjengerne anbefales først og fremst til den mer øvede rytter. Tølt er 4 bokstaver langt og inneholder 1 vokaler og 3 konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp tølt i ordboka. Stall Skog, Dalholen.

Når hesten tølter holder den ryggen senket og hodet og halsen reist. Tølt kalles "gudenes gave" av islendingene, fordi det er så behagelig for rytteren, som sitter nesten stille i salen, når hesten nærmest flyter gjennom landskapet.

RELATERTE BØKER