Trebyen Bergen

Trebyen Bergen - Trond Indahl | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond Indahl
DIMENSJON
4,69 MB
FILNAVN
Trebyen Bergen.pdf
ISBN
1786030693733

BESKRIVELSE

Bergens gamle trehusbebyggelse har en magisktiltrekningskraft. Den gjør historien til en levende del av byen og gir den et helt særpreget visuelt uttrykk. Denne boken inviterer deg ut på tur. Du kan velge mellom åtte vandreruter på historisk grunn. Underveis får du førstehåndskjennskap til spesielle strøk, hus og hendelser.

Selv om Bergen er Norges nest største by, har den en ganske liten og kompakt sentrumskjerne. Nätverket Den nordiska trästaden Pohjoismainen puukaupunkiverkosto - et forum for erfaringsutveksling og felles innsats for å møte utfordringer innen bevaring, bruk og utvikling - Trebyen Trondheim er et byutviklingsprosjekt som skal bidra til å videreutvikle treprosjekter i den historiske og moderne trebyen Trondheim og i regionen. En viktig målsetting med prosjektet er å fremheve tre som et miljøvennlig og fremtidsrettet byggemateriale med svært positive egenskaper i sammenheng med både det indre og det ytre miljøet. Bergens Sjøfartsmuseum er et av Norges eldste spesialmuseum.

1880 (150 kr) Tofte, Rolf: Fra Nykirkesmuget til Haraldsplass. Bergen Diakonissehjem 1918-1968 (100 kr) Lorentzen, Bernt: Handelshuset Herman von Tangens Sønner A.S.

RELATERTE BØKER