52 opplevingar på Sunnmøre

52 opplevingar på Sunnmøre - Rebecca Nedregotten Strand | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rebecca Nedregotten Strand
DIMENSJON
3,37 MB
FILNAVN
52 opplevingar på Sunnmøre.pdf
ISBN
8879497099624

BESKRIVELSE

Vakre, spennande Sunnmøre! Nokre av opplevingane kjenner du til, nokre har du aldri høyrt om - alle er vel verde turen! NRK-journalist og opprinneleg frå Ulsteinvik, Rebecca Nedregotten Strand, skildrar turar i fjellet, vêrharde fyrtårn, kajakkpadling på fjorden, gøymte perler i Ålesund og matopplevingar utanom det vanlege. Med seg har ho mangeårig fotograf i Sunnmørsposten, June Johansen. Boka skal vera ei kjelde til å finna nye mål for søndagsturen eller ei inspirerande stund i godstolen.

Det er Rebecca som har ført boka i pennen. Ho er frå Ulsteinvik, men bur i Bergen. Vakre, spennande Sunnmøre! Nokre av opplevingane kjenner du til, nokre har du aldri høyrt om - alle er vel verde turen! NRK-journalist og opprinneleg frå Ulsteinvik, Rebecca Nedregotten Strand, skildrar turar i fjellet, vêrharde fyrtårn, kajakkpadling på fjorden, gøymte perler i Ålesund og matopplevingar utanom det vanlege.

Denne boken er skrevet av forfatter Frode Aga. Og denne forfatteren skuffer aldri! I boka finn vi kjende og kjære attraksjonar samt mange skjulte skattar Sogn har å by på.

RELATERTE BØKER