Dyrenes språk

Dyrenes språk - Eva Meijer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Meijer
DIMENSJON
5,31 MB
FILNAVN
Dyrenes språk.pdf
ISBN
8859454751767

BESKRIVELSE

Hvis du er heldig, treffer du kanskje et dyr som vil snakke med deg. Er du enda heldigere, kan du treffe et dyr som tar seg tiden og bryderiet med å bli kjent med deg. Slike relasjoner kan gi oss lærdom og innsikt ikke bare om det aktuelle dyret, men om oss selv og språk generelt. Dyrenes språk er en fascinerende undersøkelse av hvordan dyr kommuniserer med hverandre og med oss - fra hvordan præriehunder roper ut detaljerte beskrivelser av inntrengere, deriblant størrelse, fasong og farge på hår og klær, til flaggermusens hang til å sladre og de imponerende hilseritualene hos monogame sjøfugler. Vi oppdager at dyr har rike og komplekse språk med grammatiske og strukturelle regler som gjør det mulig for dem å legge planer, gi råd, advare hverandre, vise kjærlighet og sladre seg imellom. Dyrenes språk avslører dette overraskende skjulte sosiale livet og viser deg hvordan du kan snakke med dyr.

Vi må komme i snakk med det. Denne boken inspirerer til nettopp det. Hvis du er heldig, treffer du kanskje et dyr som vil snakke med deg.

AV EN VÅKN OPP!-SKRIBENT I KENYA. EN AV de mest dyrebare gaver menneskene har fått, er utvilsomt evnen til å kommunisere.

RELATERTE BØKER