Enkelt & godt; mat på 10, 20 og 40 minutter

Enkelt & godt; mat på 10, 20 og 40 minutter - Andy Harris | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andy Harris
DIMENSJON
3,47 MB
FILNAVN
Enkelt & godt; mat på 10, 20 og 40 minutter.pdf
ISBN
2719004305617

BESKRIVELSE

Enkelt & Godt er kokeboken for alle som liker å spise god mat, men som ikke alltid har tid til å lage den. Teamet rundt Jamie Oliver (Andy Harris og fotograf David Loftus) har lagd et originalt kokebokkonsept med praktiske flapper som organiserer oppskriftene etter råvare og tilberedningstid. Dette gjør det enkelt å finne oppskriften på retten du har tid til å lage -- og lyst til spise. De smakfulle rettene, inspirert av kjøkken fra hele verden, kan serveres på enten 10, 20 eller 40 minutter. Velg mellom fisk/skalldyr, vegetariske retter/salater, kjøtt og desserter:10-15-minutters .oppskrifter når du har behov for en rask frokost eller bare lengter etter litt varm mat etter en lang og oppkvikkende søndagstur.20-30-minutters oppskrifter for et avslappende hverdags.måltid eller en rask romantisk middag.40-60-minutters oppskrifter for den som vil utforske langstekingens vidunderlige verden med grytestekt kjøtt, eller kanskje trylle frem fyldige desserter til koldtbordet eller be gode venner på en festmiddag.

Topp med tyttebær, brunost og litt fersk timian. ...

... Se videoen for å lære forskjellen på koking av melne og kokefaste poteter: Disse enkle oppskriftene både ser bra ut og smaker godt, men best av alt er at de bare tar 15 minutter eller mindre å lage! Velg mellom smakfulle kjøtt-, fisk- og vegetaralternativer, og slapp ... Med enkelt grep løfter Björn Svensson ‹‹finnbiff›› til et helt nytt nivå.

RELATERTE BØKER