Grill en kristen

Grill en kristen En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,85 MB
FILNAVN
Grill en kristen.pdf
ISBN
7223080207549

BESKRIVELSE

Apologetikk for unge (og ikke fullt så unge) mennesker: Gjennom 20 kapitler forsøker 20 ulike personer å svare på vanskelige problemstillinger knyttet til kristen tro. Leseren inviteres til å stoppe opp ved noen av de største spørsmålene i livet - håpet er at boken kan gi begynnelsen på noen svar. Boken utgis som et samarbeid mellom Laget og NLM ung.

Hide Map. Religious Organization +47 22 99 24 24.

Ofte har lærere da blitt tipset av Lagsungdommer på skolene, og Lagets representanter stiller gjerne opp for å forsøke å svare på spørsmål etter beste evne, i håp om å starte gode samtaler og ... Grill en kristen. 26.09.2017 Eirik-Kornelius Garnes-Lunde Bokanmeldelser Bibelen Abort Apologetikk Skapelsen Boken «Grill en kristen» kommer som et tilsvar på den apologetiske trenden som har gjort seg gjeldende de siste årene.

RELATERTE BØKER