Hekling i tykt og tynt

Hekling i tykt og tynt - May Britt Bjella Zamori | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Britt Bjella Zamori
DIMENSJON
5,41 MB
FILNAVN
Hekling i tykt og tynt.pdf
ISBN
8905489883720

BESKRIVELSE

Dette er boken som gir deg et nytt innblikk i hvor tøffe og anvendelige hekleplagg kan bli. May Britt gir deg her et knippe av myke, herlige hekleplagg både til sommer og vinterbruk. Du finner store og små prosjekter som skjerf, korte og lange vester, jakker i tykt og tynt garn, korte og langermete gensere til kjoler og skjørt. Puter, tilbehør og pledd finner du også. Her er det ikke mangel på kreativitet i fargebruk og kvaliteter i garn. Dette er boken både for deg som er nybegynner og for deg som har heklet litt. Boken er gjennomillustrert og med gode diagrammer.

Kjøpte gjenstander kan hentes i Sandefjord. Hekling i tykt og tynt av May Britt Bjella Zamori innbundet, 2017, Norsk (bokmål), ISBN 9788202535223. Dette er boken som gir deg et nytt innblikk i hvor tøffe og anvendelige hekleplagg kan bli.

Med boken Hekling i tykt og tynt, vi jeg vise at hekling kan brukes til deilige hverdgsplagg, som kan styles opp eller ned. Du finner også oppskrifter... Hekling i tykt og tynt May Britt Bjella Zamori (Innbundet) Tips en venn 319 kr Antall .

RELATERTE BØKER