Kort og godt kjemi

Kort og godt kjemi - Nils Olav Sjøberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Olav Sjøberg
DIMENSJON
9,96 MB
FILNAVN
Kort og godt kjemi.pdf
ISBN
8307132628803

BESKRIVELSE

Kort og godt kjem formidler gir deg det du trenger av definisjoner, forklaringer og eksempler for å lære grunnleggende kjemi. Forfatteren forklarer kjemi enkelt og forståelig. Boka dekker alle sentrale emner innen generell kjemi og passer spesielt godt for deg som leser kjemi som basisfag for studier innen biologi, medisin og ulike helse- og miljøfag. Nils Olav Sjøberg er cand.real. fra Universitetet i Bergen med hovedfag i biokjemi/molekylær genetikk. Han er førstelektor ved Bioingeniørutdanningen ved Høgskolen i Oslo. Han er også forfatter av læreboken Molekylær genetikk

Boka dekker alle sentrale emner innen generell kjemi og passer spesielt godt for deg som leser kjemi som basisfag for studier innen biologi, medisin og ulike helse- og ... Den flotte Kort og godt-serien fra Universitetsforlaget er kompakte hjelpebøker som går rett på sak, er korte og konsise, og gjør det lett for deg å finne frem til kjernen av stoffet. Dette er bøkene du må ha før eksamen, eller hvis du trenger å repetere gammel kunnskap. Kjøp 'Kort og godt kjemi, med organisk kjemi og cellekjemi' av Nils Olav Sjøberg fra Norges raskeste nettbokhandel.

Denne nye utgaven inneholder to nye kapitler med mer fokus på organisk kjemi og cellekjemi. Rutiner for referatskriving, protokolltilførsler og innkalling av vararepresentanter til styret ved Kjemisk institutt Referatskriving Kontorsjef skal skrive et forslag til møtereferat kort tid etter møtet (en uke). Forslaget til protokoll sendes styremedlemmene som gis mulighet til å komme med kommentarer til referatet innen en gitt tidsfrist. Kort og godt kjemi: grunnleggende kjemi for høgskoler og oniversitet.

RELATERTE BØKER