Manilahallen

Manilahallen - Ruth Lillegraven | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruth Lillegraven
DIMENSJON
12,40 MB
FILNAVN
Manilahallen.pdf
ISBN
3884114805306

BESKRIVELSE

Som 33-åring blir ho innlagd på Modum bad, med ei kroppsvekt på berre 38 kilo. Birgit, fødd i 1946, gledesbarnet, gutejenta, ho som elskar dyr og skog, bøker og musikk. Korleis blei livet hennar slik? Kvart menneske ber på si historie. Og den historia inneheld kjærleik, smerte, glede, sorg. Det mørkaste mørke og det lysaste lyse. Det er berre å spørje. Snakkar ein saman lenge nok, kjem alt fram til slutt. Slik blei boka du held i handa til. For Birgit finst. Ho svara då Ruth Lillegraven spurde. Manilahallen er biografien om Birgit, skriven som dikt. Eit heilt vanleg - og difor heilt uvanleg - liv, i ei bok du ikkje har lese maken til.

Birgit er ein reell person, og dette er livet hennar, ei historie om det mørkaste mørke og det lysaste lyse. Ruth Lillegraven fekk Brageprisen i 2013 for diktsamlinga «Urd». Manilahallen er biografien om Birgit, skriven som dikt.

Brageprisvinnar Ruth Lillegraven som har fornya samtidslyrikken for vaksne, viser med Manilahallen er biografien om Birgit, skriven som dikt. Eit heilt vanleg - og difor heilt uvanleg liv, i ei bok du ikkje har lese maken til.

RELATERTE BØKER