Min første påske. Fargeleggingsbok. Les og fargelegg fortellingen om den første påsken

Min første påske. Fargeleggingsbok. Les og fargelegg fortellingen om den første påsken - Bethan James | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bethan James
DIMENSJON
9,45 MB
FILNAVN
Min første påske. Fargeleggingsbok. Les og fargelegg fortellingen om den første påsken.pdf
ISBN
6304434868655

BESKRIVELSE

Hefte som inneholder påskefortellingen på første side. Deretter 15 helsides illustrasjoner som skal fargelegges. En kort tekst til hver illustrasjon som henviser til fortellingen på første side.

Fargeleggingsbok. Les og fargelegg fortellingen om den første påsken × Min første påske Fargeleggingsbok Fortellingen om påsken med 15 tegninger som kan fargelegges ...

Mies van Hout Den store påskefortellingen 2.4.2020 Påsketiden står nå og banker på døren, og for mange familier har påskeferien allerede startet. Barna fantaserer om store og små påskeegg, påskeharen, og kanskje en fortelling om en mann som døde og sto opp igjen? Fargelegg.no tilbyr de gøyeste fargeleggingstegninger å fargelegge.

RELATERTE BØKER