Norske militærfly

Norske militærfly - Sverre Mo, Ole Bjørn Sælensminde | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sverre Mo, Ole Bjørn Sælensminde
DIMENSJON
12,48 MB
FILNAVN
Norske militærfly.pdf
ISBN
6780240009582

BESKRIVELSE

NORSKE MILITÆRFLYgir en kortfattet og oversiktlig fremstilling av den norske militære flyparken gjennom tidene. Den retter seg mot entusiaster, fagfolk og historikere, kort sagt, alle som er interessert i fly og flyhistorie. Alle tegninger er i samme målestokk om ikke annet er oppgitt.

Kort tid etter ankomsten til Kjevik ble F-16A "J-242" fra det nederlandske flyvåpen tildelt norske "farger". Det fikk også en norsk halefinne med beholder for bremseskjerm.

Dette kan være fly som bærer våpen, slik som kampfly, jagerfly, angrepsfly eller bombefly.Det kan også være fly uten våpen, slik som transportfly, rekognoseringsfly eller overvåkningsfly.. Historikk.

RELATERTE BØKER