På nivå: klasseromsplakat : grammatikk i norsk som andrespråk

På nivå: klasseromsplakat : grammatikk i norsk som andrespråk Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,67 MB
FILNAVN
På nivå: klasseromsplakat : grammatikk i norsk som andrespråk.pdf
ISBN
2519356082570

BESKRIVELSE

På nivå: Klasseromsplakat er en praktisk plakat som gir deltakere på nivå A1 og A2 en fin oversikt over ulike ordklasser og ordlyder. På nivå er et nyskapende og moderne grammatikkverk for innlærere av norsk som andrespråk som passer for både ungdom og voksne. Verket består av to grammatikkbøker A1-A2 og B1-B2, fire arbeidsbøker (én arbeidsbok til hvert nivå) og en nettressurs. På nivå er sporuavhengig og kan brukes av innlærere som behersker det latinske alfabetet, enten som en styrking av undervisningen eller som selvstudium.

Mange av oppgavene er med lyd. KOMPONENTER: Teoribok ; Arbeidsbok ; Elevnettsted med fasit til arbeidsboka ; Forfatteren Kirsti Mac Donald har undervist i norsk som ... Norsk grammatikk for læreren.

LearnNoW2 - helsenorsk bygger på introduksjonskurset LearnNoW, men det kan også brukes etter andre nybegynnerkurs i norsk for utlendinger. Praktisk norsk 2: Grammatikkoppgaver for spor 2, nivå A2 og B1. Norsk grammatikk: Dette nettstedet er et supplement til læreverket Norsk grammatikk.

RELATERTE BØKER