Prosjektarbeid i barnehagen

Prosjektarbeid i barnehagen - Alice Kjær | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alice Kjær
DIMENSJON
12,16 MB
FILNAVN
Prosjektarbeid i barnehagen.pdf
ISBN
1916062831584

BESKRIVELSE

Boka handler om de mulighetene prosjektarbeidet kan tilføre det pedagogiske arbeidet. Prosjektarbeid i barnehagen beskriver hvordan barn kan gå på oppdagelsesreise i et tema gjennom undersøkelser, skapende arbeid, samtaler og eksperimenter.I barnehagene i Reggio Emilia i Nord-Italia blir prosjektarbeidsformen benyttet som en metode for at barn skal kunne fordype seg i noe som opptar dem. Metoden blir ansett å være den som best stimulerer barns læring og utvikling, og prosjektformen bygger på et bestemt menneske- og læringssyn. Ethvert prosjekt drives framover av den spesifikke barnegruppens fascinasjoner, spørsmål og interesser innenfor temaet. Andres arbeid kan ikke kopieres, men kan være til inspirasjon. Målet er at barna, gjennom fordypning, skal få dypere kunnskap om og innsikt i noe som engasjerer dem.Målgruppen for boka er barnehagelærerstudenter og barnehagelærere.

Kort om Grini barnehage •Hvem er vi? •Litt om barnehagen - Bærum Kommune - 2 hus - 6 avdelinger - ca. 100 barn - ca.

Mange lager prosjekt som tar utgangspunkt i barnas ideer og interesser. På Geitmyra matkultursenter for barn har vi hatt mange barnehager på besøk. Dette har både barna og vi lært mye av.

RELATERTE BØKER