Rase

Rase - Monica Isakstuen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica Isakstuen
DIMENSJON
3,26 MB
FILNAVN
Rase.pdf
ISBN
9601055106878

BESKRIVELSE

I Rase utforsker Monica Isakstuen et ukontrollert sinne, et sinne som bobler opp i hovedpersonen i omgang med hennes nærmeste, mot barn og mann, mot de hun elsker høyest. Er det denne personen hun vil være, og hvor kommer dette raseriet fra?Rase er roman som på mange måter følger i fotsporene til Isakstuens brageprisvinnende roman Vær snill med dyrene, men i Rase er det et nytt liv som formes, med nye forhold, nye barn og nytt hus, og det er her det virkelig raser: Hvordan å leve med, og oppdra småbarn, den invasjonen av livet og oppgivelsen av selvet det medfører, frustrasjonen og den noen ganger totale hverdagshåpløsheten, og jeg-personens måter å forholde seg til og reflektere omkring dette på, er sentrale tema i romanen.Det er få som klarer å skrive om disse eksistensielle erfaringene like sterkt, og humoristisk, som Isakstuen. Rase er en roman som virkelig brenner, og som vil være med på å løfte Isakstuens allerede store forfatterskap enda et hakk.

Relaterte oppslagsord egnet for kryssord: Gli, styrte, type, dyrerase, hesterase Rase definition is - erase. History and Etymology for rase.

Du kan søke fylkesvis, og du kan velge om du vil ha med lokalavdelinger i søket. Du får treff som matcher alle valgene dine, så om du ikke får opp noen klubber, kan du redusere antall valg i skjemaet. Finn synonymer til rase og andre relaterte ord.

RELATERTE BØKER