Slik hjelper du barnet ditt til å bli den beste utgaven av seg selv

Slik hjelper du barnet ditt til å bli den beste utgaven av seg selv - Jarle Waldemar, Karina Waldemar | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jarle Waldemar, Karina Waldemar
DIMENSJON
3,62 MB
FILNAVN
Slik hjelper du barnet ditt til å bli den beste utgaven av seg selv.pdf
ISBN
8598642967628

BESKRIVELSE

Alle foreldre ønsker det beste for barna sine. I Slik hjelper du barnet ditt til å bli den beste utgaven av seg selv gir Karina og Jarle Waldemar gode innspill og refleksjoner for å hjelpe de voksne til bevisstgjøring i foreldrerollen. Boken tar blant annet opp DISK-profil for barn, som et godt redskap for å bli bedre kjent med barnets oppførsel og personlighet. Les også interessante tanker rundt: Slik kan du være en trygg og tydelig forelder Slik kan du hjelpe barnet ditt til å føle seg elsket og verdifullt Slik kan du sette sunne grenser for barnet ditt Slik kan du få en større forståelse for barnet ditt

Etter hvert vil trolig barnet få økonomi til å kjøpe ut din andel. Om barnet får en partner, kan eventuelt han eller hun kjøpe ut din andel. Slik hjelper du barna dine til å bli gode i matte.

Boken tar blant annet opp DISK-profil for barn, som et godt redskap for å bli bedre kjent med barnets oppførsel og personlighet. Klarer du å hjelpe barnet å gjenkjenne og takle det som skjer, blir han bedre kjent med sine egne følelser, og bedre rustet til å hanskes med dem senere. Når du blir med inn i både gode og vanskelige følelser, hjelper du ham å gjenkjenne og takle det som skjer. Hjelper barnet med å bli den beste utgaven av seg selv I boken skriver ekteparet også om hva som kan skje når barnet og foreldre har ulik eller lik farge.

RELATERTE BØKER