Sov godt

Sov godt - Mark Billingham | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mark Billingham
DIMENSJON
10,22 MB
FILNAVN
Sov godt.pdf
ISBN
4905985204587

BESKRIVELSE

Alison kan se, høre og føle, men hun kan ikke røre seg. Politiet tror først at de står overfor en seriemorder som har gjort en feil fordi Alison overlever. Men snart finner kriminalførstebetjent Tom Thorne ut at hun er morderens mesterstykke. Thorne er en litt sær politimann med sans for outsidere og Johnny Cash. Kan han nå inn til Alison? Og hva slags menneske er det som ved en feiltakelse dreper tre kvinner, men lykkes med å holde den fjerde i et slags live? Dette er den første boka om Tom Thorne.

For å overleve miljøet de lever i, hvor tempraturen kan falle til -45 grader, har geitene utviklet en type hår som beskytter mot kulde. Translation for 'sov godt' in the free Danish-English dictionary and many other English translations. Sov godt meditation. Hjælp til at finde ro og falde i søvn.

Helsedirektoratet Vitaminveien 4 Postboks 220 Skøyen, 0213 Oslo 0483 Oslo. Nyheter.

RELATERTE BØKER