Vente på fuglen

Vente på fuglen - Frode Grytten | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Grytten
DIMENSJON
3,23 MB
FILNAVN
Vente på fuglen.pdf
ISBN
3342528366688

BESKRIVELSE

Frode Grytten viser at det er mulig å skrive ultrakort om dei store tinga i livet. På 140 teikn fortel han om korleis vi lever, elskar og går under.Vente på fuglen er eit utval av dei beste mikronovellene frå Gryttens populære Twitter-prosjekt.«Burettslagsblues i juni. Dugnad i femte. Oppussing i fjerde. Krangling i tredje. Stille i andre. Puling i første. Skitentøyvask i kjellaren.»«Mange år seinare går det opp for ho kva ho skulle ha svart den junikvelden då ho var 17, han var ny og spurte om dei skulle vere kjærastar.»«Å vakne med tre jenter i senga. Å vakne med kone, dotter (3) og endå ei dotter (1). Å vakne med dei som ein elskar. Aprilmorgon. Aprillykke.»

- Jeg har gruppert fuglene delvis etter utseende slik at det er enklest mulig for deg å skille fugler som ligner litt på hverandre. Frode Grytten viser at det er mulig å skrive ultrakort om dei store tinga i livet. På 140 teikn fortel han om korleis vi lever, elskar og går under.

På 140 teikn fortel han om korleis vi lever, elskar og går under. Vente på fuglen er eit utval av dei beste mikronovellene frå Gryttens populære Twitter-prosjekt.

RELATERTE BØKER