Det norske dessertbordet

Det norske dessertbordet - Hege Norman-Stormbringer | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hege Norman-Stormbringer
DIMENSJON
7,34 MB
FILNAVN
Det norske dessertbordet.pdf
ISBN
5477880326719

BESKRIVELSE

Det norske dessertbordet byr på gode tradisjonelle oppskrifter og fantastiske bilder. Dette er dessertenes Norge rundt.Mens runde kaker ofte hører festen til, hadde desserten en fast plass på norske middagsbord før i tiden. Den drøyde maten og avrundet måltidet med en søt smak.I dag serverer vi som oftest desserten til høytider og på søndager - og da gjerne desserter fra det store utland. Men visste du at rosenpudding fra Tromsø lages etter nesten samme oppskrift som italiensk panna cotta? Og at det bare er hårfine forskjeller mellom karamellpudding og crème brûlée? Eller at Dronning Mauds dessert kan minne veldig om Tiramisu?Mange av dessertene kan også fint brukes til hverdags.I denne boken har vi samlet de gode gamle, men også noen nye herligheter fra det norske dessertbordet.Vel bekomme!

Hun har mann, hund og fem barn. Hun har tidligere utgitt Det norske kakebordet og Det norske dessertbordet. Det Norske Akademis ordbok / Ordbok / dessertbord.

Mens runde kaker ofte hører festen til, hadde desserten en fast plass på ... Kjøp 'Det norske kakebordet, fristelser fra fjord til fjell' av Hege Norman-Stormbringer fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Innbundet | 9788251683999 Hege Normann-Stormbringer (f.

RELATERTE BØKER