English for everyone

English for everyone - Thomas Booth | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Booth
DIMENSJON
3,13 MB
FILNAVN
English for everyone.pdf
ISBN
8725836561390

BESKRIVELSE

Arbeidsbok for nivå 1 i serien English for Everyone. (Til denne boken finnes det også en separat kursbok). English for Everyone er en helt unik serie med en visuell utforming som gjør det lett og morsomt å lære seg engelsk. Alle instruksjoner og forklaringer er på norsk. Nydelige illustrasjoner og grafikk gjør at innholdet er lett å forstå og huske. Serien passer for alle som vil forbedre sine engelskkunnskaper, enten man har bruk for engelsk på jobben eller fordi man liker å reise. Serien er også perfekt for deg som skal ta internasjonale språktester som TOEFL eller IELTS fordi kurset følger disse poengnivåene. Serien er oppdelt i fire nivåer, fra nybegynner til avansert. For hvert nivå finnes det både en kursbok og en arbeidsbok med komplett studiemateriell som er tilpasset til CEFR, den internasjonale standarden for språkstudier. Nivå 1 henvender seg til deg som nylig har begynt å lære deg engelsk. Målet er at du raskt skal kunne klare deg i alle hverdagssituasjoner og bli trygg på å bruke språket. English for Everyone er en internasjonal storsatsning og et eget nettsted og app med gratis lydfiler kompletterer bøkene og er tilgjengelig for alle. Ved hjelp av lydfilene, som er spilt inn av personer med engelsk som morsmål, får du muligheten til å trene på lytteforståelse og uttale. Besøk www.dkefe.com/no for å finne ut mer. Serien dekker områdene grammatikk, vokabular, uttale, lytteforståelse, konversasjon, leseforståelse og hvordan man uttrykker seg skriftlig.

And it's all free! English for Everyone es un curso completo de autoaprendizaje de inglés totalmente visual que incluye más de 30 horas de audio gratuito y que ayuda en la preparación de los exámenes oficiales TOEFL, MECR, IELTS y TOEIC. Para aprender inglés a tu ritmo con un método sencillo y fácil diseñado por pedagogos especializados. English for Everyone: Level 3: Intermediate, Practice Book covers the skills and topics needed for the major global English-language exams, including TOEFL, and uses the same testing methods so you can practice your skills and measure your success. English for Everyone: English Idioms combines an innovative visual teaching method with the best of DK design to make one of the most difficult aspects of learning English as a foreign language incredibly easy.

Simple English can sometimes be the most p... English for Everyone. Online Learning for Students of English.

RELATERTE BØKER