Feltritt

Feltritt - Bente Bang-Nilsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Bang-Nilsen
DIMENSJON
7,85 MB
FILNAVN
Feltritt.pdf
ISBN
5657641712744

BESKRIVELSE

Det er tre grener i feltritt: dressur, sprang og terreng, som skal ris med samme hest i løpet av konkurransen. En helt fersk rytter kan ha som mål å delta i knøttecup, mens de med mer erfaring sikter mot større stevner. Grunntreningen bør uansett være der hos alle. En stabil feltrittrytter, enten man er hobby- eller konkurranserytter, må være i balanse med hesten sin. I tillegg må en ha god kontroll på hesten i alle situasjoner, og behandle den med respekt slik at hest og rytter får tillit til hverandre. Feltritt gir råd og tips om hvordan en bør trene for å oppnå dette. Bente Bang-Nilsen er bosatt ved Moss og har 50 års erfaring med hest. Hun har selv vært rytter på lavt nivå og instruktør for ryttere på konkurransebanen. Bente Bang-Nilsen har drevet eget ridesenter, og skrevet i hesteblader i mange år og utgitt flere bøker, blant annet Hestevett - hvordan får du det? (Pegasus 2008).

Bente Bang-Nilsen har drevet eget ridesenter, ... Feltritt er en gammel militær gren som testet militærhestenes allsidighet. De skulle være lydige, raske i terrenget og uredde med god sprangteknikk.

Reglane for dressur- og sprangdelen tilsvarar vanleg dressur og sprang, medan terrengrittet er sett saman av faste hinder ute i terrenget. Feltritt er ryttersportens triatlon. Tre forskjellige øvelser skal gjennomføres på samme hest, på samme stevne.

RELATERTE BØKER