Haiku om fjell

Haiku om fjell - Silje Nygaard Holen, Elin Sæteren | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Silje Nygaard Holen, Elin Sæteren
DIMENSJON
7,89 MB
FILNAVN
Haiku om fjell.pdf
ISBN
7895140508571

BESKRIVELSE

Gjennom den tradisjonelle japanske diktforma haiku, fylgjer vi fjella gjennom livet. Eller livet gjennom fjella. Dei ser ut som eventyr. Men draumen om fjella er sann. Sklir over vidda til ljoset ifrå i går lyden av livet Elin Sæteren og Silje Nygaard Holen er fjellentusiastar og småbornsmødre med ein stadig sterkare trong til å skrive dikt. Båe er i naturfaglege yrke, med utdanning fra Universitetet i Ås. Venskapet derifrå har sidan vorte halden i hevd med fjellturar, jakt- og fisketurar. Haiku om fjell er deira fyrste diktsamling.

Eller livet gjennom fjella. Kjøp 'Haiku om fjell' av Silje Nygaard Holen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788230017326 Haiku om fjell: ISBN 978-82-300-1732-6: Silje Nygaard Holen og Elin Sæteren : Gjennom den tradisjonelle japanske diktforma haiku, fylgjer vi fjella gjennom livet.

Det andre som kjenneteiknar eit haiku, er at det inneheld eit ord som viser kva årstid det er skrive i. Denne litteraturartikkelen er ei spire.Du kan hjelpe Nynorsk Wikipedia gjennom å Haiku (japanska: 俳句) är en ursprungligen japansk kortdikt, eller versmått, typiskt bestående av 17 mora rytmiskt uppdelade på tre enheter om 5, 7 och 5 mora.

RELATERTE BØKER