Livsmestring og livsglede i barnehagen

Livsmestring og livsglede i barnehagen En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,9 MB
FILNAVN
Livsmestring og livsglede i barnehagen.pdf
ISBN
7644546672479

BESKRIVELSE

Boka handler om livsmestring og livsglede, to begreper i ny rammeplan for barnehagen. Psykisk og fysisk helse, vennskap og felleskap samt sosial utjevning blir fremhevet. Forfatterne ønsker å legge til rette for alle typer mestring, fryd og begeistring i barnehagen.Å kjenne seg selv og akseptere egne opplevelser og følelser er en viktig forutsetning for å være glad i seg selv og å kunne uttrykke egne behov. Det å kjenne seg selv og forstå andre er en viktig forutsetning for å leve godt sammen med andre i et fellesskap. Et godt utgangspunkt for dette er at barn er omgitt av dedikerte voksne. Her kan ansatte bidra med å sette ord på og dermed sortere og regulere barns følelsesmessige opplevelser.Målgruppen er ansatte i barnehagen og studenter i barnehagelærerutdanningen både på bachelor og masternivå.

Utfordringer, flyt og spenning i barnehagen. I: Livsmestring og livsglede i barnehagen.

Livsmestring og helse: For at barn skal være lykkelige og trives i barnehagen, trenger det trygghet og gode relasjoner. Vi fortsetter med samme satsingsområde som i fjor.

RELATERTE BØKER