Slik bruker du eksamenskalkulatoren HP 10bll+

Slik bruker du eksamenskalkulatoren HP 10bll+ - Pål Lauritzen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål Lauritzen
DIMENSJON
6,8 MB
FILNAVN
Slik bruker du eksamenskalkulatoren HP 10bll+.pdf
ISBN
9959607611536

BESKRIVELSE

Denne boken gir en lettfattelig gjennomgang på norsk av hvordan man effektivt bruker kalkulatoren HP 10bll+ til å løse oppgaver i matematikk, statistikk, finans og bedriftsøkonomiske fag. Eksemplene som er angitt i boken, er tilpasset kurs på Handelshøyskolen BI.Handelshøyskolen BI har vedtatt å erstatte eksamenskalkulatoren Texas Instruments BA II Plus med eksamenskalkulatoren HP 10bll+ fra og med høsten 2015. Denne boken er et nyttig hjelpemiddel på eksamen der «alle hjelpemidler» eller «BI definert eksamenskalkulator» er tillatt. Den er relevant for alle bachelorstudenter og de fleste mastergradsstudenter ved Handelshøyskolen BI. I og med at kalkulatoren kan innstilles med to forskjellige beregningsmetoder, er det avgjørende for brukeren å forstå hva som skiller dem. Utregningene i boken er derfor vist med begge beregningsmetodene.

En del av oppgavene er tidligere eksamensoppgaver, sortert etter emner. Slik bruker du eksamenskalkulatoren HP 10bll+ Med relevante eksempler for økonomistudenter. Pål Lauritzen.

Eksempler: "ENVY 5640 papirstopp", "EliteBook 840 G3 bluetooth" Kjøp Slik bruker du eksamenskalkulatoren HP 10bll+ fra Bokklubber Denne boken gir en lettfattelig gjennomgang på norsk av hvordan man effektivt bruker kalkulatoren HP 10bll+ til å løse oppgaver i matematikk, statistikk, finans og bedriftsøkonomiske fag. Eksemplene som er angitt i boken, er tilpasset kurs på Handelshøyskolen BI. Denne boken gir en lettfattelig gjennomgang på norsk av hvordan man effektivt bruker kalkulatoren HP 10bll+ til å løse oppgaver i matematikk, statistikk, finans og bedriftsøkonomiske fag.

RELATERTE BØKER