Voltige - en sport for deg?

Voltige - en sport for deg? - Andrea Titzman | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andrea Titzman
DIMENSJON
3,6 MB
FILNAVN
Voltige - en sport for deg?.pdf
ISBN
5041844421846

BESKRIVELSE

Voltige kombinerer på en flott måte hesteinteressen til barn og unge med en mangesidig bevegelsestrening. Her blir likevekt, spenst og utholdenhet trent, og alltid forbundet med lek og moro. Forfatteren behandler alle tema rundt voltige, fra å omgås hester til forberedelser til voltigetimene og gymnastikkøvelser. Hun har også med nyttig informasjon om voltigekonkurranser, og boka avrundes med en spørrelek for å sjekke hvilke kunnskaper som leseren har fått med seg. Andrea Titzman har i 20 år drevet med kursing av voltige og -instruktører. Hun leder også den tyske interesseorganisasjonen "Voltigesirkelen".

Certification(s): CE, EN 12277 type D, UIAA 105 References. References C60; Color(s) black : Weight: 280 g: Guarantee: 3 years: Packing ... E-sport: Elektronisk konkurransespilling som foregår på et visst profesjonelt nivå.

2.000,- Kjøp Voltige - en sport for deg? fra Norske serier Voltige kombinerer på en flott måte hesteinteressen til barn og unge med en mangesidig bevegelsestrening. Her blir likevekt, spenst og utholdenhet trent, og alltid forbundet med lek og moro.

RELATERTE BØKER