Aqua 1; kjemi 1

Aqua 1; kjemi 1 - Bjørn Gunnar Steen, Nina Fimland, Lars Arne Juel | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Gunnar Steen, Nina Fimland, Lars Arne Juel
DIMENSJON
5,78 MB
FILNAVN
Aqua 1; kjemi 1.pdf
ISBN
4449642394232

BESKRIVELSE

Aqua 1 dekker læreplanen for Kjemi 1 på studiespesialiserende utdanningsprogram. Læreverket består av grunnbok, studiebok og tilhørende nettsted både for elever og lærer. En ryddig og innbydende layout gjør at verket er lett tilgjengelig for elevene og inspirerer til bedre lesing. De viktigste endringene i revisjonen er en forbedret kapittelstruktur, faglige og pedagogiske oppdateringer og en økt vekt på forståelse, dybdelæring og det å se sammenhenger i faget. Variasjonen i oppgaver, aktiviteter og øvinger er enda større enn før!

Gyldendal Undervisning Organisasjonsnummer: 946 163 899. Besøksadresse: Sehesteds gate 4 0164 Oslo ... Etter åtte år kommer endelig den nye utgaven av Aqua 1! Variasjonen i oppgaver, aktiviteter og øvinger er blitt enda større enn før.

Nettstedet har rundt 1000 flervalgsoppgaver av ulike typer som gir elevene trening i å nå kompetansemålene i faget. Forord Læreverket Aqua er skrevet for programfagene Kjemi 1 og Kjemi 2. Aqua er det latinske ordet for vann, og vann er en trofast følgesvenn gjennom alle kapitlene i grunnboka. Aqua 1 dekker læreplanen for Kjemi 1 på studiespesialiserende utdanningsprogram.

RELATERTE BØKER