Året i skogen

Året i skogen - Torbjørn Ekelund | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Ekelund
DIMENSJON
5,77 MB
FILNAVN
Året i skogen.pdf
ISBN
4693656560329

BESKRIVELSE

Tolv Måneder, fire årstider, en kontormann og hans ryggsekk.Da han var 12 år gammel, ville han bli en berømt ekspedisjonist, en hard og ordløs type, den første som satte sine føtter på en hvit flekk på kartet. 30 år senere innså Torbjørn Ekelund at drømmen aldri ville gå i oppfyllelse. Han hadde ikke motet. Dessuten var det ingen hvite flekker igjen å oppdage.Men naturen var der fortsatt.Han bestemte seg for å realisere drømmen, men i et mindre format. Han pakket sekken og tilbrakte tolv ensomme netter i skogen, en i hver av årets måneder. Resultatet ble mikroekspedisjonen Året i skogen.Året i skogen er de store ekspedisjonenes antitese. Her er ingen sult og nød, ingen farlige rovdyr, ingen kamper på liv og død. Det handler om det norske natursynet og våre forestillinger om friluftsliv. Det handler om årstidenes skiftninger, om den nære naturen og om hvor lite som skal til for å oppleve et eventyr. Men først og fremst handler det om en manns forsøk på å gjenoppdage den skogen han tilbrakte så mye tid i da han var barn.De store ekspedisjonenes tid er over. Nå er det de små som gjelder.«... en perle av en bok ...» NRK«Befriende ujålete med befriende små observasjoner i et befriende lavt tempo om ubefriende hverdager det er mast av." Tom Stalsberg, Dagbladet«Ekelund er en sann inspirasjon til alle oss som sliter med tidsklemme og skulle ønske vi var mer i naturen.» NRKÅret i skogen er også utgitt i Tyskland.

30 år senere innså Torbjørn Ekelund at drømmen aldri ville gå i oppfyllelse. NRK Året i skogen er også utgitt i Tyskland. Ta en sniktitt.

Dessuten var det ingen hvite flekker igjen å oppdage. Men naturen var der fortsatt.

RELATERTE BØKER