Dom Casmurro

Dom Casmurro - Machado de Assis | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Machado de Assis
DIMENSJON
6,69 MB
FILNAVN
Dom Casmurro.pdf
ISBN
3171384721138

BESKRIVELSE

Som så mange andre store romaner fra 1800-tallet, utforsker Dom Casmurro temaene ekteskap, utroskap og sjalusi. Det særegne ved Machados roman, og det som gjør den til en så stor leseopplevelse, er dens eksentriske og vilt uforutsigbare språk og form. Når den aldrende Dom Casmurro av kjedsomhet bestemmer seg for å skrive sine memoarer, åpnes langsomt en avgrunn av uoppgjort raseri og fortvilelse; et sinn i dyp nød. Dom Casmurro er en oppvisning i ironi og språklig mesterskap, men mye mer enn det. Det er en historie om kjærligheten og dens hindringer, om falskhet og selvbedrag, og om minnets manglende evne til å tilpasse livets begynnelse til dets slutt.

Digitalisate. Brasilianische Erstausgabe 1899 (portugiesisch) Literatur Aufsätze Like other great nineteenth-century novels - The Scarlet Letter, Anna Karenina, Madame Bovary - Machado de Assis's Dom Casmurro explores the themes of marriage and adultery.

Resumo para entender Dom Casmurro de Machado de Assis (análise literária) - Duration: 9:02. Resumo para entender Dom Casmurro de Machado de Assis (análise literária) - Duration: 9:02. Professor Beto Brito - Literatura Legal 38,499 views.

RELATERTE BØKER