God i muntlig?

God i muntlig? - Ingvild Handagard | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvild Handagard
DIMENSJON
10,78 MB
FILNAVN
God i muntlig?.pdf
ISBN
9376481656690

BESKRIVELSE

Er du lærer og pedagog? Leder? Journalist? Saksformidler? Student? Eller har du ofte presentasjoner på jobben - for kolleger, kunder eller samarbeidspartnere? Fremføring i yrkessammenheng gjør at du trenger både øvelse og teoretiske kunnskaper i muntlig formidling. Fortellerteknikken din påvirker lytteren, og hvordan du sier noe, kan være avgjørende for om du klarer å skape kontakt og få gjennomslag. God i muntlig? gir deg en metode for å utvikle en faglig personlig formidling gjennom konkret trening og grundig teori. Forfatteren har forsket på muntlig formidling og fremføringskunnskap i en årrekke, og i boken God i muntlig? deler hun sin formidlererfaring som leder, journalist, forteller, forfatter og pedagog. Hun henter materiale og synsvinkler på dagens muntlighet også fra antikkens retorikk, fra dramaturgi, teatervitenskap, journalistikk og musikk.

Del. Er det bare meg som irriterer meg over jobbannonser der arbeidsgiver etterspør "god skriftlig og muntlig fremstillingsevne" samtidig som det er mulig å finne massevis av rene språkfeil og eksempler på dårlig språkbruk i selve jobbannonsen? God i muntlig? gir deg en metode for å utvikle en faglig personlig formidling gjennom konkret trening og grundig teori.

- En må finne positive ting å si til seg selv, som "dette klarer jeg" og "pust rolig, det går bra", avslutter Mogård. LES OGSÅ: Slik unngår du jernteppe på eksamen . Eksempel 7: Muntlig kommunikasjon - språkdag på skolen Alle årstrinn.

RELATERTE BØKER