Lagspilltreneren

Lagspilltreneren - Lars Tore Ronglan | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Tore Ronglan
DIMENSJON
9,2 MB
FILNAVN
Lagspilltreneren.pdf
ISBN
2996744715465

BESKRIVELSE

Trenerens oppgave er å lede lærings- og utviklingsprosesser i laget. Da må treneren kunne noe om idretten, forstå seg på ungdom og ha et bevisst forhold til lederskap i idrettens verden. Lagidrett handler om å spille på lag. Treneren og utøverne har sammen ansvar for å utvikle laget. Treneren må i tillegg samarbeide med foreldre og andre aktører rundt laget. Lagspilltreneren må finne en balanse mellom myndighet og medvirkning for å stimulere et fellesskap i vekst.Denne boka retter seg først og fremst mot trenere for ungdom mellom 13 og 19 år, studenter i idrettsfag og kroppsøvingslærere. Forhåpentligvis kan boka gi inspirasjon både til deg som ønsker å bli trener, og til deg som allerede har noen års erfaring. Lars Tore Ronglan (f. 1961) er professor og rektor ved Norges idrettshøgskole. Hans forskningsfelt er trenerrollen, læring og ferdighetsutvikling i lagspill. Ronglan er tidligere landslagsspiller i håndball og har lang trenererfaring fra både barne-, ungdoms- og elitehåndball.

Legg i ønskeliste. Lagspilltreneren: Trenerrollen i lagidrett; Skape team; Lede en kamp; Skape Fair Play; Legge opp trening for funksjonshemmmede; 2 timer Fysiske ferdigheter: Aerob trening gjennom teknikk; Intensitetssoner og treningsmetoder i begynnertrening; Basis-/styrketrening; Bevegelighetstrening; Variert alsidig aktivitet; 2 timer Lagspilltreneren (Lars Tore Ronglan) Veien til toppidrett (Åke Fiskerstrand, Erling Rimeslåtten m.fl.) Utvikling av unge utøvere - Olympiatoppens utviklingsfilosofi og praktiske råd fra fagavdelingene Lagspilltreneren. å lede unge i lag.

1961) er professor og rektor ved Norges idrettshøgskole. Hans forskningsfelt er trenerrollen, læring og ferdighetsutvikling i lagspill. Kjøp Lagspilltreneren fra Tanum Trenerens oppgave er å lede lærings- og utviklingsprosesser i laget.

RELATERTE BØKER