Prinsesse Ivar

Prinsesse Ivar - Marion Arntzen, Mona Renolen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marion Arntzen, Mona Renolen
DIMENSJON
10,46 MB
FILNAVN
Prinsesse Ivar.pdf
ISBN
9950829796940

BESKRIVELSE

Enkelte barn er født med en kropp som ikke stemmer med kjønnsidentiteten deres. Noen har guttekropp og føler seg som jente, andre har jentekropp og føler seg som gutt. Mange har et greit forhold til kroppen sin, men sliter med forventningene andre har til dem som gutt eller jente. Denne boka handler om disse barna, men den handler også om alle barns rett til å utrykke kjønn som de ønsker.

Mamo vil bare være Mamo.Hen vil verken være gutt eller jente, men bare seg selv.Prinsesse Ivar og vennene på fest er en ny bildebok for barna, som handler om alle barns rett til å få ... Kjøp 'Prinsesse Ivar, om barn og kjønnsidentitet' av Marion Arntzen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788249219841 - Ivar kan ikke være prinsesse for han er gutt! Enkelte barn er født med en kropp som ikke stemmer med kjønnsidentiteten deres.

Stiftelsen Stensveen drives pr. i dag uten offentlige tilskudd.

RELATERTE BØKER