Rekved; lettlagde ideer som alle kan få til

Rekved; lettlagde ideer som alle kan få til - Kristin Halleland Thorsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Halleland Thorsen
DIMENSJON
8,42 MB
FILNAVN
Rekved; lettlagde ideer som alle kan få til.pdf
ISBN
2822166581996

BESKRIVELSE

Du har kanskje gått i strandkanten og hørt på bølgeskvulp og måkeskrik. Mens du går der og nyter livet dukker det opp en helt spesiell rekvedpinne. En rekvedpinne som er blitt formet etter flere års reising på havet. Mange har nok sett på den pinnen og tenkt «hva skal jeg bruke deg til da?». Håpet er at denne boka skal kunne gi deg inspirasjon til å ta med deg hjem den pinnen og lage et helt unikt produkt som ingen har make til. I denne boka er det fokusert på enkle og lettlagde produkter av rekved, samt rekved i kombinasjon med gjenbruk. Produktene er vist med en meget detaljert framgangsmåte, slik at det skal være mulig å få til selv for den mest uerfarne.

være mulig å få til selv for den ... Kjøp «Rekved - lettlagde ideer som alle kan få til» til en god pris på ark.no. Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk. Rekved, lettlagde ideer som alle kan få til.

slik at det skal være mulig å få til selv for den mest uerfarne. Til toppen.

RELATERTE BØKER