Springflo

Springflo - Cilla Börjlind, Rolf Börjlind | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cilla Börjlind, Rolf Börjlind
DIMENSJON
12,74 MB
FILNAVN
Springflo.pdf
ISBN
4294282360809

BESKRIVELSE

Den første boken med Olivia Rönning og Tom Stilton. En sen kveld i 1987 skal den svenske øya Nord-Koster rammes av et grusomt mord. En ung, gravid kvinne blir i måneskinnet levende begravd på stranden. Bare hodet er synlig over sanden. Om ikke lenge kommer springfloen. 25 år senere plages Stockholm av en rekke brutale overfall og mord på hjemløse i byens parker, som filmes og legges ut på nett. Den unge Olivia Rönning går i sitt andre år på politihøgskolen, og da studentene får i oppgave å arbeide med en cold case, velger hun det uoppklarte strandmordet på Nord-Koster. Hun prøver å finne Tom Stilton, som den gang ledet etterforskningen, men han er som sunket i jorden. Lite vet Olivia om den verdenen hun kommer til å bli involvert i, og farene som truer.

Her får du også et innblikk i hvordan vår samling er modellert og relasjonene er bygget opp. Springflo Cilla Börjlind , Rolf Börjlind Krimdebut fra forfatterne bak 26 Beck-filmer. Forfattere Om Gyldendal Presse Kundeservice.

nippflo; springfjære; Grammatikk . Bøyning (regelrett substantiv hankjønn) Entall Flertall ‌ Ubestemt Bestemt Ubestemt Bestemt en springflo: ... - Springflo oppstår på grunn av tyngdekraften fra sol og måne, mens stormflo rett og slett skyldes lavtrykk.

RELATERTE BØKER