Visuell ordbok; farsi-engelsk-norsk

Visuell ordbok; farsi-engelsk-norsk - Jean-Claude Corbeil, Ariane Archambault | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jean-Claude Corbeil, Ariane Archambault
DIMENSJON
4,82 MB
FILNAVN
Visuell ordbok; farsi-engelsk-norsk.pdf
ISBN
5822350199133

BESKRIVELSE

Visuell ordbok er ideell for alle som ønsker å lære seg ord og begreper i et fremmed språk! Visuell ordbok er trespråklig og egner seg godt for de som opplever norsk som et fremmedspråk. Den er tematisk bygd opp, med i alt 3 000 fargerike illustrasjoner som er beskrevet i detalj på alle tre språkene farsi, engelsk og norsk.

Den er tematisk bygd opp, med i alt 3 000 fargerike illustrasjoner som er beskrevet i detalj på alle tre språkene farsi, engelsk og norsk. Kunnskapsforlagets visuelle ordbøker. Kunnskapsforlagets visuelle ordbøker er utviklet av det kanadiske forlaget QA International (Québéc Américaine) og er en gullgruve for oversettere og språkelskere.

Inngår i ditt medievalg. Legg til huskeliste.

RELATERTE BØKER