Øyene i vest

Øyene i vest - Kirsti Jareg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsti Jareg
DIMENSJON
4,85 MB
FILNAVN
Øyene i vest.pdf
ISBN
4470851249495

BESKRIVELSE

Øyene i vest er en veiviser og følgesvenn for øyhoppere i Skottland: whiskyentusiaster, seilere, musikkfantaster, naturelskere eller vitebegjærlige «sofareisere».De skotske øygruppene Hebridene, Orknøyene og Shetland var under norsk herredømme i flere hundre år, og øyboerneholder holder både norske og keltiske kulturtradisjoner i hevd.Den røde tråden i denne kulturhistoriske reiseskildringen er møtene med mennesker, hverdagsliv, historie og kultur i brytning mellom tradisjon og modernitet. Forfatteren Kirsti MacDonald Jareg har både norsk og skotsk oppgav, og kjenner øyene fra barndommen av.Boken er illustrert.

57 likes · 1 talking about this. Forfatter av bøkene "Øyene i vest.

Landet består av 29 atoller og 5 isolerte koralløyer fordelt over to parallelle atollkjeder over et havområde ... Kjøp Øyene i vest - Hebridene, Orknøyene og Shetland fra Bokklubber En kulturhistorisk reise til de forhenværende norske koloniene, skarpt observert og med historisk presisjon. Boka er en veiviser for de som reiser til de vakre arkipelene i Atlanteren og Nordsjøen. Opplev Vest-øyene på sitt beste! Uansett om du vil oppdage byen som turist eller følge i lokalbefolkningens fotspor, bør du ta en titt på dette nyttige hjelpemiddelet til reisen din. I 2014 kjempet smittevernlegen mot ebola i Vest-Afrika, ...

RELATERTE BØKER