Agenter (hemmelige)

Agenter (hemmelige) En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,21 MB
FILNAVN
Agenter (hemmelige).pdf
ISBN
4096338590425

BESKRIVELSE

Hemmelig, hemmelig ... Donald og Klodrik er (hemmelige) agenter for onkel Skrues private etterretningstjeneste. Hovedoppgaven er selvsagt å beskytte pengene hans, som alskens skurker og banditter, lyssky rivaler og helsprø vitenskapsmenn er ute etter. Donald og Klodrik kaster seg inn i oppgavene med stor iver, men de to fomlete fetterne er ikke akkurat James Bond! Lattervekkende kaos og misforståelser orerer! Men Donald og Klodrik er ikke de eneste agentene. Mikke er på hemmelig spionoppdrag. Ole, Dole og Doffen drar til Mexico for å overvåke Skrues gullgruver. Donald verves som spion ved et superhemmelig anlegg i ørkenen. Og selv Guffen er spesialagent - med rett til å spise! 512 hemmelige sider!

Englandsfart var ein hovudoppgåve for motstandsbevegelsen i Bergen og omegn under krigsårene 1940-45. De skulle være hemmelige. Men FBI-agentene tok bilde av seg selv, og USAs ambassade sendte det ut til flere nyhetsbyråer.

Hemmelig agent-selskap - idéer og inspirasjon til barneselskap med agent- eller spiontema. Hvem har vel ikke drømt om å være en hemmelig agent for en dag?! Inviter til et ... "Hitlers hemmelige agenter.

RELATERTE BØKER