Dynamiske systemer

Dynamiske systemer - Finn Haugen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Haugen
DIMENSJON
11,6 MB
FILNAVN
Dynamiske systemer.pdf
ISBN
4902485811076

BESKRIVELSE

Denne boka er en del av en serie som utgis av TechTeach og Tapir Akademisk Forlag. Serien danner et grunnlag for moderne undervisningsopplegg innen fagområdet dynamiske systemer/reguleringsteknikk. Læreboka gir en lettlest og klar beskrivelse av lærestoffet. Til boka er det utviklet supplerende materiale i form av nedlastbare dokumenter med tilhørende filer som viser bruk av verktøyene MATLAB, SIMULINK og LabVIEW til modellering, analyse og simulering. Presentasjonen av lærestoffet i læreboka er imidlertid ikke knyttet til konkret valg av dataverktøy. Det supplerende materialet kan lastes ned fra bokas hjemmeside på http://techteach.no. Finn Haugen er utdannet sivilingeniør fra Institutt for teknisk kybernetikk ved NTH (nå NTNU). Han har i en årrekke undervist i dynamiske systemer og reguleringsteknikk ved flere høgskoler. Han har tidligere utgitt bøkene "Regulering av dynamiske systemer, bind 1 og bind 2" på Tapir Akademisk Forlag, samt andre bøker innen samme fagområde på eget forlag. Han driver nå eget firma (TechTeach) innen nettbasert undervisning og konsulentvirksomhet.

Det fins en spesiell grafisk metode - Nyquists stabilitetskriterium - for stabilitsanalyse for tilbakekoplede systemer (som reguleringssystemer) basert på systemets frekvensrespons. Denne metoden blir ikke ... I kurset gennemgås begreber indenfor den moderne teori for dynamiske systemer og kaos.

Kunnskap. Studenten har kunnskap om grunnleggende begreper og metoder fra teorien for differensialligninger og dynamiske systemer, inkludert analytiske og geometriske teknikker for å studere kvalitative egenskaper ved løsningene. Serien danner et grunnlag for moderne undervisningsopplegg innen fagområdet dynamiske systemer/reguleringsteknikk.

RELATERTE BØKER