Fotoglede

Fotoglede - Stian Schioldborg, Eivind Røhne | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stian Schioldborg, Eivind Røhne
DIMENSJON
4,10 MB
FILNAVN
Fotoglede.pdf
ISBN
4323013465475

BESKRIVELSE

I denne boken tar fotografene Eivind Røhne og Stian Schioldborg deg med på en spennende fotografisk reise. Ta kontroll over lys, bevegelse og dybdeskarphet - elementene som skiller et godt foto fra et blinkskudd. I boken lærer du å ta kontroll over kameraet for å få til det du ønsker med dine bilder. Boken gir deg også mange tips på hva du bør ha med deg i sekken og hvordan du bør planlegge når du skal ut og fotografere. Boken er basert på bestselgeren Fotoglede (2010).

Ta kontakt med oss på [email protected] eller send oss en melding på Facebook @iRyfylke. Kontakt oss her.

3. Har lenge tenkt på å starte en tråd om fotoglede! Husker du ditt første kamera? Den følelsen det ga? Jeg husker den følelsen av å vente på bildene skulle komme i posten, og endelig få se resultatet. FOTOGLEDE! er et kurs for deg som elsker fotografering, men som ikke er så opptatt av å lære alt det tekniske.

RELATERTE BØKER